Német levél? SOS!
Német levelet kell irnom! S.O.S!!
Új iskolába mész meséld el a barátodnak az itt
szerzett tapasztalataid. Írj arról h hol található
az iskola, mi tetszik az új iskolában, milyen
negatív tapasztalataid vannak, milyen a közösség,
találtál e már új barátokat.
Ez a téma.
Nem tudok semmit németből és nem is szeretem. Csak erőltetik. Kérlek segitsetek! :(
14/L
Kedves Laura,
Képzeld új iskolába kezdtem a tanévet. A város legjobb iskolája. Nehéz,de jó a közösség és a tanárok sem elviselhetetlenek. Budapesten van a lakásunktól gyalog 20 perc. Nagyon tetszik hogy az informatika terembe laptopok vannak, van nagy konditerem és a termek felujjitottak. De az nem tetszik hogy 4 szintes és minden nap fel kell gyalogolnunk. Vannak uj barátaim Kati és Timi de a régieket sem felejtem el. Remélem hamarosan találkozunk.
Sok szeretettel,
a te xy-on.
Kérlek segitsetek! :'(
Liebe Laura,
Ich fing an, eine neue Schule im Schuljahr vorstellen. Die Stadt der besten Schulen. Schwierig, aber toll für die Gemeinschaft und die Lehrer sind nicht unerträglich. Budapest ist ein 20-minütigen Spaziergang von unserer Wohnung. Ich mag die Informationstechnologie Zimmer mit Laptops, es ist ein großer Fitnessraum und Zimmer felujjitottak. Aber es ist ja nicht so, dass jeden Tag bis 4-stöckigen bis Fuß. Es gibt neue Freunde und Timi Kati aber die alten nicht vergessen. Wir hoffen, Sie bald zu sehen.
Viele liebe Grüße,
"auf der xy wieder.
Bitte segitsetek! '(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!