Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A tartuffe című műben segítene...

A tartuffe című műben segítene vki? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Tartuffe jellemzése !!!És az asztali jelenet leírása kellene!!!

Holnapra kell:S

2009. nov. 12. 14:14
 1/2 anonim válasza:

Szia,

ha mára nem tervezel más programot, simán a végére jutsz egyedül is. kezdd el most olvasni! egy dráma kábé 3 óra alatt tuti megvan. és utána meg fogod tudni írni azt az elemzést. amúgy elég szórakoztató, nem bánod meg, ha elolvasod. tényleg!!!

2009. nov. 12. 14:31
 2/2 anonim válasza:

utolsó vagyok:

van, aki nem szeret olvasni. vagy csak valamit nagyon nem akar, mert annyira nem érdekli. ilyenkor gondolkodhatsz előre és mondjuk megnézed, hogy játszák-e valamelyik színházban...akár lehet, hogy felvétel is készült belőle, azt is megkeresheted. ha elmész a színházba az sem árt, és otta szöveghű változatot hallhatod és nem valamilyen filmfeldolgozást-bár én nem tudom, hogy lenne belőle film. rövidített olvasmányok is vannak, bár mondom egy dráma, nem hosszú, nameg ha vígjátékról van szó, gyorsabban is mennek az oldalak:)

2009. nov. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!