Tartuffe, Rómeó és Júlia összehasonlítás (? )
Figyelt kérdés
4 oldalas fogalmazást kell írnom holnapra amiben a két történet szerelmeseit hasonlítom össze, meg magát a történetet. Már reggel 10 óta írom de még alig írtam 1 oldalt.. Hogy kezdjem el egyáltalán? Bármilyen segítségnek örülnék :)2011. okt. 16. 12:15
1/2 anonim válasza:
juuuj sok sikert:D nekem előző hézen kellett éjfélkor fejeztem be..Nézz utána a neten könyvedben ,hogy ott mit írnak..
2/2 anonim válasza:
Sok sikert!
Esetleg lehetne azt írni,hogy mindkét szerelmespár helyes célért küzd,tűzön-vízen át mindent megtettek a szerelmükért.Ezeket lehetne kivesézni,meg leírni konkrét példákat.Rómeó és Júlia esetében a levelezgetéseket,és a történet végén amikor Júlia altatót vesz be,hogy halottnak higgyék és a kriptából megszökhessen Rómeóval(csak ugyebár eléggé balul sül el a dolog....).Tartuffe esetében meg mondjuk a négyszemközti beszélgetéseket,vagy nem tudom,azt már régen olvastam,és nem különösebben fogott meg a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!