Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nincs meg valakinek véletlenül...

Nincs meg valakinek véletlenül a magyar címer paintban lerajzolva?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy holnapra ez az infó házi, hogy a magyar címert paintban rajzoljuk le. De hogy? Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy segítene valaki megcsinálni?

Nagyon megköszönném!

15L

2013. okt. 1. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát amúgy jó, amit az előző linkelt, de olyan is van, hogy jobb klikk, másolás, jobb klikk, beillesztés/ szerkesztés beillesztés. Nemtom, h csalásnak számítja, v kreativitásnak venné, és pont ezt várja -e el. Szal arra gondolok, hogy keresel róla neten képet, bemásolod a Paintbe, és kész is van:) De úgy is megcsinálhatod, ahogy az előző linkelte, meg teljesen kidolgozva is amúgy:)
2013. okt. 1. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja de várjunk!!:D Ő már kész rajzot adott, akkor semmi:)
2013. okt. 1. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

jó lesz?

2013. okt. 1. 22:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Elég rendes tanár, szerencsére, de a házit nem lehet elbliccelni nála:) a másolásnál maradok, de ha kérdezi, hogy csináltam, mit mondjak?:)

2013. okt. 1. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt, h számítógéppel:)
2013. okt. 1. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:

:DD

úgy értem, ha pl rákérdez, hogy a koronát hogy csináltam, hogy ilyen élethű lett:D mert elméletileg sztem nem szabadna másolni:)

2013. okt. 1. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:

hát az első nem igazán paint-tel készült kép mert vannak benne árnyalatok meg ilyesmik.ez már sokkal jobban hasonlít rá!!én a helyedben ezt tenném be és ezt nem is kell annyira magyarázni sem hisz olyan egyértelmű hogy mi mivel készült...

[link]

2013. okt. 2. 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. okt. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!