Nincs meg valakinek véletlenül a magyar címer paintban lerajzolva?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy holnapra ez az infó házi, hogy a magyar címert paintban rajzoljuk le. De hogy? Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy segítene valaki megcsinálni?
Nagyon megköszönném!
15L
2013. okt. 1. 21:30
2/9 anonim válasza:
Hát amúgy jó, amit az előző linkelt, de olyan is van, hogy jobb klikk, másolás, jobb klikk, beillesztés/ szerkesztés beillesztés. Nemtom, h csalásnak számítja, v kreativitásnak venné, és pont ezt várja -e el. Szal arra gondolok, hogy keresel róla neten képet, bemásolod a Paintbe, és kész is van:) De úgy is megcsinálhatod, ahogy az előző linkelte, meg teljesen kidolgozva is amúgy:)
3/9 anonim válasza:
Ja de várjunk!!:D Ő már kész rajzot adott, akkor semmi:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Elég rendes tanár, szerencsére, de a házit nem lehet elbliccelni nála:) a másolásnál maradok, de ha kérdezi, hogy csináltam, mit mondjak?:)
2013. okt. 1. 22:09
7/9 A kérdező kommentje:
:DD
úgy értem, ha pl rákérdez, hogy a koronát hogy csináltam, hogy ilyen élethű lett:D mert elméletileg sztem nem szabadna másolni:)
2013. okt. 1. 23:13
8/9 anonim válasza:
hát az első nem igazán paint-tel készült kép mert vannak benne árnyalatok meg ilyesmik.ez már sokkal jobban hasonlít rá!!én a helyedben ezt tenném be és ezt nem is kell annyira magyarázni sem hisz olyan egyértelmű hogy mi mivel készült...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. okt. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!