Valaki tud nekem egy jó fogalmazást írni?

Figyelt kérdés
Erről a képről kellene: [link] egy olyan 10-12 mondatos fogalmazás. Valaki írja már meg, vagy legalább hogy hogy kezdjem el, vagy vmi ötletet adjon már!

2013. szept. 27. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, en megcsinalom szivesen, ha addig kitakaritod a szobamat. Mert nekem meg ahoz nincs kedvem.
2013. szept. 27. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké kitakarítom ha nem laksz túl messze. Hol is laksz?
2013. szept. 27. 14:21
 3/7 CaptainTurbomuffin válasza:

Kovács Pista bácsi épp hazafelé sétált az utcán, amikor meglátott egy repülőcsészealjat.

Megtörölte a szemét, hogy megnézze jól látja-e de addigra beszippantották. Odabent 50 cm magas nagy szemű alakokkal találkozott.

-Jó reggelt! - szóltak.

-Már este van, de kik vagytok? - Kérdezte pista bácsi.

- Mi a Plokijuhtertefusta-Negazuterine rendszerből jöttünk. Megengedi hogy elvégezzünk pár kisérletet önön?

Pista bácsi nemére rögtön a tévé előtt találta magát, Nézve egy dokumentumfilmet a majmok szaporodásáról. A tévé elromlott, a telefon is hogy ne hivhassas a szerelőket, így lefeküdt aludni.

Álmában a földönkívülieket látta, ám szívinfartust kapott és meghalt.

2013. szept. 27. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:

CaptainTurbomuffin

Ez nagy volt. Kérdező, nehogy ezt beadd, mert el nem hiszi a tanárod, hogy képes vagy ilyenre.

2013. szept. 28. 10:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy ezt megírom
2013. szept. 28. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy senki se bírna egy normális fogalmazás írni, vagy vmi ötletet adni hogy hogy kezdjem el vagy vmi!
2013. szept. 28. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia !

Vasárnap délután van. A kedvenc csapatom meccsére szerettem volna kimenni a stadionba, de szakad az eső.

Sokáig gondolkodtam, mitévő legyek ?

Végül úgy döntöttem, annyira nem szeretem a focit, hogy teljesen eláztassam magam.

De így nagyon unalmas a napom.

Ülök a tv előtt, kapcsolgatom ide-oda, túl sok csatornát nem is tudok nézni. És örökké fel kell ugranom a fotelból, hogy másik csatornára menjek. Sajnos egy régi készülékem van, ehhez még nincs távirányító !

Ha összejön egy kis pénzem, bizisten veszek egy másik televíziót, ezt kidobom.

Szinte elfáradok, annyit ugrálok előtte, ha reklám van, az sokkal hangosabb, mint a filmek, vagy a híradó.

Sportcsatornám sincs, így nem tudom, mennyi lehet az eredmény a meccsen ?

Talán a rádióban bemondják a sporthírekben.

Csak az órát kell figyelnem, el ne mulasszam. Addig is keresek valami jó filmet, mert az, amit idáig néztem, nem érdekel. Folyton a lövöldözős, régi western filmeket adják ilyenkor délután. Talán a gyerekek miatt, ők szeretik nézni a cowboyokat meg az indiánokat.

Én sajnos már kinőttem ezekből.

Hopp. Valaki hív. A barátom lesz, ő kiment a meccsre. Biztosan azért telefonál, hogy megmondja, mi lett az eredmény a mérkőzésen.

2013. szept. 28. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!