Valaki tud nekem egy jó fogalmazást írni?
Kovács Pista bácsi épp hazafelé sétált az utcán, amikor meglátott egy repülőcsészealjat.
Megtörölte a szemét, hogy megnézze jól látja-e de addigra beszippantották. Odabent 50 cm magas nagy szemű alakokkal találkozott.
-Jó reggelt! - szóltak.
-Már este van, de kik vagytok? - Kérdezte pista bácsi.
- Mi a Plokijuhtertefusta-Negazuterine rendszerből jöttünk. Megengedi hogy elvégezzünk pár kisérletet önön?
Pista bácsi nemére rögtön a tévé előtt találta magát, Nézve egy dokumentumfilmet a majmok szaporodásáról. A tévé elromlott, a telefon is hogy ne hivhassas a szerelőket, így lefeküdt aludni.
Álmában a földönkívülieket látta, ám szívinfartust kapott és meghalt.
CaptainTurbomuffin
Ez nagy volt. Kérdező, nehogy ezt beadd, mert el nem hiszi a tanárod, hogy képes vagy ilyenre.
Szia !
Vasárnap délután van. A kedvenc csapatom meccsére szerettem volna kimenni a stadionba, de szakad az eső.
Sokáig gondolkodtam, mitévő legyek ?
Végül úgy döntöttem, annyira nem szeretem a focit, hogy teljesen eláztassam magam.
De így nagyon unalmas a napom.
Ülök a tv előtt, kapcsolgatom ide-oda, túl sok csatornát nem is tudok nézni. És örökké fel kell ugranom a fotelból, hogy másik csatornára menjek. Sajnos egy régi készülékem van, ehhez még nincs távirányító !
Ha összejön egy kis pénzem, bizisten veszek egy másik televíziót, ezt kidobom.
Szinte elfáradok, annyit ugrálok előtte, ha reklám van, az sokkal hangosabb, mint a filmek, vagy a híradó.
Sportcsatornám sincs, így nem tudom, mennyi lehet az eredmény a meccsen ?
Talán a rádióban bemondják a sporthírekben.
Csak az órát kell figyelnem, el ne mulasszam. Addig is keresek valami jó filmet, mert az, amit idáig néztem, nem érdekel. Folyton a lövöldözős, régi western filmeket adják ilyenkor délután. Talán a gyerekek miatt, ők szeretik nézni a cowboyokat meg az indiánokat.
Én sajnos már kinőttem ezekből.
Hopp. Valaki hív. A barátom lesz, ő kiment a meccsre. Biztosan azért telefonál, hogy megmondja, mi lett az eredmény a mérkőzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!