Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki tud segíteni fogalmazás...

Valaki tud segíteni fogalmazást írni egy képről?

Figyelt kérdés

Itt a kép: [link]

Egy 8-10 mondatos fogalmazást kellene erről írni, de én szar vagyok fogalmazásírásba! Aki tud léci írja már meg az egyészet! De ne olyanokat írjatok hogy bevezetéssel kell kezdeni, meg ilyenek mert ezt én is tudom! Az egész fogalmazást írja már meg legalább 1 valaki! Nagyon sürgős lenne!

2013. szept. 25. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen lusta.

A mai fiatalok (és ezt mint szintén mai fiatal mondom) annyira elvannak már kényelmesedve,hogy egy 10 mondatos kis fogalmazást sem tudnak megírni...

Komolyan mondom,olyan,mintha sorvadna az agyuk...

Gondolkozz 1 kicsit,nem halsz bele abba a 10 percbe...

2013. szept. 25. 16:51
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem érted hogy hiába gondolkodok egyszerűen nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá, meg hogy egyáltalán mit írjak! És amúgy nem vagyok lusta, mert hidd el gomdolkodtam már elég sokat ezen a fogalmazáson, de ha egyszerűen nem tudom akkor mit csináljak?!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 25. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne akard bemesélni,h nem tudsz sz*ros 10 mondatot írni arról,h tanulás közben zenét hallgatsz/hallgatnak az emberek,vagy csak simán a zenéről,vagy mind,pl:

Szeretek zenét hallgatni--->ebből áttérsz arra,h tanulás közben is szoktál zenét hallgatni.

De nagy dolog...

Csak tudni kellene értelmezni a képet.

2013. szept. 25. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
*mind2
2013. szept. 25. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia !

A kép egy grafika, amely egyszerű, jól kivehető vonalakkal ábrázol egy női alakot, aki olvas.

Feje mögött nagy párna van, térdeit felhúzva ül egy kanapén talán, de ez nem látszik a képen.

Velünk szemben foglal helyet, haja hosszú, arcvonásait elnézve, kicsit unottan olvasgat.

Nekünk háttal a képen egy régi típusú, még hátrafelé nagy dobozzal rendelkező TV készülék is kivehető.

A képen a lány tehát lehet, hogy egyszerre olvas egy könyvet, néha pedig a TV-t nézi.

Ahogy a könyv előtte van, nem tudni, tanul-e, vagy csak olvasgat valamit. A könyv címe nem állapítható meg.

A szoba berendezéseiből más bútor nem látszik, nem tudjuk, hálószoba, vagy nappali lehet a helység, ahol a lány tanul, szórakozik.

Nem tudjuk azt sem, milyen napszakban vagyunk.

Nem látni a közelben lámpát, ablakot, hogy a fény merről érkezik a szobába, az olvasó alakra, az őt körülvevő tárgyakra.

Az is elképzelhető a képet nézve, hogy egy betegágyban fekvő, falnak támaszkodó lányról van szó, a párna nagyságából ítélve, nem díszpárna lehet, inkább fekhelyhez tartozó nagypárna.

Talán ennyi, ami eszembe jutott a képről.

párna lehet.

2013. szept. 25. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:
De nem értitek hogy nem tudom hogy hogy kezdjem el! Akkor ha már senki se képes leírni az egyészet akkor legalább egy bevezetést írjon már valaki! És annak a valakinek én nagyon nagyon megköszönném!!!
2013. szept. 25. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocs ! "párna lehet" utolsó sor storno !
2013. szept. 25. 17:29
 8/9 A kérdező kommentje:
De azt én is látom hogy mi van a képen, de valaki megtudná fogalmazni?!?
2013. szept. 25. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
"Erről a képről,a zene jut eszembe.Én is szeretem a zenét." Utána meg leírod h milyen zenét szeretsz,stb. Találd ki. Nem lehet ennyire hiányos a fantáziád...
2013. szept. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!