Tomika1097 kérdése:
Egy angol levelet kellene megírnom, de nem vagyok túl jó angolból. Valaki segítene nekem?
Figyelt kérdés
Ha van ben 1-2 hiba az nem gond, úgy 80 szavas legyen.Ezt egy barátomnak kell írni.
A levél témája az hogy mit csináltam az előző hétvégén, és hogy mik a terveim. Az előző hétvégéhet az edzést, és a vilm nézést, haverokkal lógást. A következőhőz mondjuk azt hogy még nincs semmi tervem, de ha lenne kedve(mármint annak akinek írom)eljönni mondjuk egy foci meccsre. Én ezt képtelen lennék leírni még magyarul is 80 szóban.. Előre is köszönöm a levelet.
2013. szept. 4. 16:27
1/1 noemi4 válasza:
azért írd meg magyarul, aztán lefordítom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!