Töriből egy csomó töri város, terület helyét megell tanulnom és nemtudom hogy, emrt szitnfelmérőt írunk. Mihez viuszonyítsak valaki tudna segíteni? :/
2009. okt. 28. 12:22
1/8 anonim válasza:
Nézd meg a térképen, és tanuld meg. Ehhez nem lehet jobb tanácsot adni... Meg kell tanulni.
2009. okt. 28. 12:48
2/8 anonim válasza:
Egyszer ezen az oldalon valakinek már tanácsoltam ezt, de neked is leírom, hogy én hogyan tanultam meg anno Németország összes létező városát. Lehet hülyeségnek tartod, de akkor nekem bevált, és a mai napig ha álmomból fölkeltenek sorolom egytől egyig az összeset hiba nélkül! Annak hogy tanultam már jópár éve van 10 minimum. Szóval egyszerű a dolog. Előszedtem azt a dalt amelyik a kedvencem. Elég volt a dallama, mert a szövege bizony maga a tanulando városok nevei voltak. Felülről lefelé haladtam, szép sorban és a dalban benne volt az összes város. Ezt tanultam meg, ami így már egyszerűbb volt. Ha azóta azt a dalt hallom, Németország jut eszembe:)Lehet ezzel nem sokra mész de nekem sokat segített!
2009. okt. 28. 12:59
3/8 anonim válasza:
Nekünk föci szakon rengeteget kell topozni.Legtöbbet az ért nekem ha az adott országon mondjuk felosztottam 4 részre és részenként haladva tanultam,valamilyen folyót,tavat választottam kiindulási pontnak és ahhoz viszonyítva haladtam.
2009. okt. 28. 13:24
4/8 anonim válasza:
Ha olyan telefonod van lefotózod ha nem akkor pedig beszkenneled a képet és lekicsinyíted úgy, hogy kis cetlin elférjen berakod a pulóvered ujjába - lap előtted van egyenesen, felkarod illetve az alkarod nagyjából derékszögben - és és a bal kezeddel kihúzod a papírfecnit, vagy berakod a lap alá és amikor nem néz a tanár akkor feljebb csusztatod a lapot, vagy egyszerüen oszt társaddal amelyik tudja a feladatot azzal pár percre kicseréled a lapot.
Ennyi.
2009. okt. 29. 17:25
5/8 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyen pongyolán írtam le, de nem tudtam kijavítani minden hibát mert véletlenül elküldtem.
2009. okt. 29. 17:28
6/8 anonim válasza:
Hogy haladsz?
2009. okt. 30. 09:02
7/8 A kérdező kommentje:
jol, versbe raktam és ugy tnaulomXD Méégpedig:
Vár, Vár, Vár
Bude, Visegrád
Muhi, Pozsony, Bécs,
Bánya Bánya Kassa
Eperjes Bártfa
XD nem rímel midngi de megtudtam jegyezni de még hátr van jópár :D
2009. okt. 31. 23:51
8/8 anonim válasza:
heló tudom már nem "él" A kérdés de hátha segítek valakinek
Na én úgy tudom hogy pl. tavaly (7.-ben) MO. térképe többször kellett. és ugye a városokat úgy jegyeztem meg hogy pl. Buda az ott van fent a budánál. Váz ott meg itt. Tehát próbáltam behatárolni xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!