Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene valaki matek háziban?

Segítene valaki matek háziban?

Figyelt kérdés
A Feladat: Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlő) számok halmazának részhalmaza. Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben
2009. okt. 27. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
???????Jesszus.hanyadikos vagy?
2009. okt. 27. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Érti ezt valaki? Én nagyon nem. Hanyadikos vagy?
2009. okt. 27. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Úgy tűnik, hogy saját magadtól nem tudsz kitalálni még egy pédát sem. Bemásolni azt könnyű. Ide azért segíteni járnak az emberek. Én jóhiszeműen rákattintottam a kérdésre, és tessék. Ja hogy ez nem egy kamu kérdés? De hiszen ezt már másodikban kéne tudnod. Vagy nem éred el egy kilenc éves gyerek értelmi színvonalát?
2009. okt. 27. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:

A Toldi örökbecsű sorait juttatod eszébe sokaknak :))

(Első ének, 13. vsz. utolsó mondata - hogy képben legyél, miről is van szó.)

Ott van a megoldás ugyanazon a _viccoldalon_, ahonnan ezt bemásoltad!

De meg van itt is:

[link]

Keressed csak szépen!

2009. okt. 28. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!