Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mi a különbség a tömött kacsa...

Mi a különbség a tömött kacsa és a hízott kacsa között?

Figyelt kérdés

Több helyen látom kiírva, kapualjakban vidéken, hogy "hízott kacsa"...(Mi is árulunk ilyet) Egyik ámulatomból a másikba esem, mikor egy egy "művelt" 50-60 év körüli meglett nő/férfi, meglepődik a hízott kacsa fogalmán. Tényleg ennyire fogalomzavarban vagyunk? És néznek rám, mintha Marsról jöttem volna, mikor felvilágosítom őket. Az áráról meg ne is beszéljünk, mikor kijelentem az x összeget, megkérdezik halálosan komolyan, hogy darabja?

Komolyan hol élünk? Hol van az alapműveltség, ha valaki ezt az alap fogalmat sem tudja?

2009. okt. 25. 10:36
 1/5 anonim válasza:
64%

borzasztó, ezek az élet nagy problémái........ Nem tudom, hogy fajulhatott idáig a világ, hogy ezeket az alapvető fogalmakat se vagyunk képesek megkülönböztetni, pedig igazán ezzel nap mint nap találkozunk és illene tudni, mert valóban rendkívüli a különbség a két dolog között.

Irigyellek, hogy neked ez a legfőbb problémád..........

2009. okt. 25. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy nyisd ki a Magyar Értelmező Kéziszótárt....
2009. okt. 25. 13:30
 3/5 anonim válasza:
nem nyitom, ki tudom mi a kulonbseg, de hat konyorgom, ez nem egy nagy problema!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 25. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg miért van ez a kérdés a házifeladatoknál?
2009. okt. 26. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Ne OFF-olj! a kérdésre válaszolj...

Ha tudod, akkor erre felelj, ne mellébeszélj..

2009. okt. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!