Mi a különbség a tömött kacsa és a hízott kacsa között?
Több helyen látom kiírva, kapualjakban vidéken, hogy "hízott kacsa"...(Mi is árulunk ilyet) Egyik ámulatomból a másikba esem, mikor egy egy "művelt" 50-60 év körüli meglett nő/férfi, meglepődik a hízott kacsa fogalmán. Tényleg ennyire fogalomzavarban vagyunk? És néznek rám, mintha Marsról jöttem volna, mikor felvilágosítom őket. Az áráról meg ne is beszéljünk, mikor kijelentem az x összeget, megkérdezik halálosan komolyan, hogy darabja?
Komolyan hol élünk? Hol van az alapműveltség, ha valaki ezt az alap fogalmat sem tudja?
borzasztó, ezek az élet nagy problémái........ Nem tudom, hogy fajulhatott idáig a világ, hogy ezeket az alapvető fogalmakat se vagyunk képesek megkülönböztetni, pedig igazán ezzel nap mint nap találkozunk és illene tudni, mert valóban rendkívüli a különbség a két dolog között.
Irigyellek, hogy neked ez a legfőbb problémád..........
Ne OFF-olj! a kérdésre válaszolj...
Ha tudod, akkor erre felelj, ne mellébeszélj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!