Van itt olyan, aki ráérne kb.20-25 oldal angolról
magyarra fordítására?
Figyelt kérdés
Informatika szakdolgozathoz kellene nekem segítség, de akit ismerek, hogy jó angolos, őt nem érem el. Egy szakszöveget kellene lefordítani, biztos, hogy nincs magyar változata, és le vagyok kicsit maradva, beteg is lettem a héten, az lehúzta az energiámat, és nagy segítség lenne, ha valaki ebben a fordításban segítene.
Ingyen nem hinném. Az egyetemi fórumunkon is szoktak hirdetni, hogy fordításban segítség kell, de nem ingyen. Nem félórás munka szerintem jó kedvéből senki nem áldoz hosszú órákat egy idegenre..
2009. okt. 23. 20:36
2/11 anonim válasza:
Ha meg egy fel oldal lenne.. de 20-25ot nem vallalok ingyen :D
2009. okt. 23. 20:37
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem keresek jól, az meg mindenre elmegy, de valahogy meghálálnám, valami, amit én tudok jobban, vagy bármi.
2009. okt. 23. 22:32
4/11 anonim válasza:
Hát ember, oldalanként 2800 forint a díjam, általános szövegnél, szintén fordítóismerősöm, infos szakszöveget olyan 3600-ért vállal oldalanként. A te 25 oldalad, kb 90 ezer forint, az egy havi fizu. Ekkor hálát te senkinek nem tudsz tenni. A fordítás, főleg nem a szakfordítás nem ingyen munka, és nem is hobbi.
2009. okt. 24. 01:19
5/11 anonim válasza:
Kezdj hozzászokni, a fizetés gondolatához.
2009. okt. 24. 01:20
6/11 anonim válasza:
Vagy marad a gagyi webfordítás, ahol legalább a szavakat lefordítod, és nagyjából meglesz a szöveged, de az nem megoldás ha nem vagy angolos.Nyelvtani fordításban elég rossz a webfordítás.
2009. okt. 24. 10:42
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok több pénzt keresni sajnos :-( Nem kaptam jobb munkát, sőt, más munkát se. Ha tudnám, megfizetném.
Nem az a baj, hogy nem tudok angolul, hanem hogy nincs magyarul semmi ebből, és időszűkében vagyok, a szüleim meg cseszegetnek. Ők se tudnának ennyi pénzt rászánni :-(
Azért köszönöm, majd valahogy megcsinálom, vagy ha nem végzek időben, hát egy diplomással kevesebb lesz, és úszik az álmom... :-(
2009. okt. 24. 20:48
8/11 anonim válasza:
Diplomához kell nyelvvizsga !
2009. okt. 24. 21:26
9/11 A kérdező kommentje:
Van nyelvvizsgám. De ez a 25 oldal most hirtelen sok.
2009. okt. 24. 21:30
10/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, muszáj összeszednem magam, csak nehéz témát kaptam, olyant, ami Magyarországon nem túl ismert, 1 évbe telt összegyűjtenem a szakanyagokat, és mire eljutottam a fordítás részig, lebetegedtem, és visszavetett a munkában, és ha visszadobnák javításra, rátartással február végéig van időm leadni készen :-( Én nem azért kezdtem főiskolát, hogy legyen diplomám, hanem mert ez a tanulmány kell ahhoz, hogy megvalósítsam egy gyerekkori álmomat :-(
Na mindegy, pénzem nincs, ha meggyógyulok, talán behozom a lemaradást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!