Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kaptam egy olyan házit, hogy...

Kaptam egy olyan házit, hogy írjak az Amerikai E. Államról (érdességeiről), de nem tudom mit írjak. (+angolul kell csinálnom) Vki tud esetleg segíteni?

Figyelt kérdés

A tanár azt mondta, hogy írjak az érdekességekről, de google-ba hiába írom be hogy "Amerika érdekességei", olyat dob ki amiről azt se tudom, hogy mi,plusz szerintem nem is számít érdekességnek az amit találok.

Meg igazából azt se tudom, hogy az "érdekességek" szó alatt mit értett...

Segítsen valaki, lécci!!!!

2013. jún. 3. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Mt. Rushmore, választási rendszer (elektorok), jazz, szegregáció a 80-90-es évekig (feketék).
2013. jún. 3. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdekesség: Akárhova költözöl ki vagy téve valaminek: Californiában a földrengésnek, erdőtűznek, középsősávban tornádóknak, keleti parton a hurrikánoknak

Amúgy írhatsz Las Vegas-ról, New york central parkról a vadnyugatról, Hollywood, Rushmore hegy, Washington, vallási sokszínűség, gyors kajáldák (pl a mekiben náluk a közepes adag nagyobb, mint nálunk a nagy), írhatsz a bazi nagy kocsikról és hogy olcsó az olaj

2013. jún. 3. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!