Cisbá48 kérdése:
Most kell a Robinsonból olvasó naplót írni és elfelejtettem meg venni a könyvet még év elején. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez most így elég nagy genyóság hogy ide írom ki de tényleg elfelejtettem és hétfőre kell beadni az olvasó naplókat Szóval jó lenne ha válaszolnátok nekem néhány kérdésre.2013. máj. 29. 15:00
1/3 anonim válasza:
Persze. Szerda van. Ma délután elsétálsza könyvesboltba, megveszed a könyvet, hétvégén elolvasod és megírod az olvasónaplót. Egyszerű, mint a karikacsapás.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló írja. Időd mint a tenger.
3/3 anonim válasza:
Rövidítve is biztos fenn van valahol, nem tudom, milyen hosszú, egyszer majd én is tervezem elolvasni az egészet, meríthetsz ötletet más olvasónaplókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!