Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan kell Németről magyarra...

Hogyan kell Németről magyarra fordítani ezt a szöveget? A tanár le fogja szedni a fejemet, ha nem tudom ma megcsinálni :S a szöveg lent.

Figyelt kérdés
Warum sagen viele, dass nur Mädchen gern einkaufen gehen? Mir macht Shoppen und Stylen reisigen Spaß. Für Mode interessiere ich mich erst seit zwei, deri Jahren. Das hat auch eine Menge mit Mädchenzu tun. Es ist mir wichtig, dass ich ihnen gefalle. Alledings müssen nicht nur die Klamotten stimmen. Alles zählt, auch die Frisur. Es ist klasse, wenn man von einem Mädchen ein Kompliment bekommt. Man fühlt sich gut. Ein eigener Stil ist mir wichtig. Man sieht doch zuerst das äußere, und es ist wesentlich interessanter, wenn man individuell gekleidet ist. An meiner Schule ist leider niemand sonderlich originell angezogen.

2013. máj. 26. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Netán vasárnap este 10-kor adta fel a leckét, hogy 2 óra alatt fordítsd le?!
2013. máj. 26. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem túl okos dolog, ha leírom helyetted... Ígérd meg, hogy megtanulod!

Miért mondják sokan, hogy csak a lányok járnak szívesen vásárolni? Nekem a shopingolás (vásárlás) és divat (?Stylen?) örömet okoz. A divat iránt először két-három éve kezdtem érdeklődni. (Ezt a mondatot nem igazán értem - Ez egy csomó mindent a lányokkal együtt kell hogy csináljon) Számomra fontos, hogy tetszem nekik (a lányoknak). Mindazonáltal nem csak a nyakkendőknek kell passzolni. Minden számít, még a frizura is. Klassz, ha az ember egy lánytól bókot kap. Jól érzi magát. Egy egyéni stílus fontos számomra. Az ember először a külsőt nézi, és az lényegesen érdekesebb, ha az ember egyéniként/egyéni módon van felöltözve. Az én iskolámban sajnos senki sem öltözködik különösen eredetien.

2013. máj. 26. 22:56
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm

a német tanárom nem tanít semmit és így a fordításhoz sem nagyon értek.

2013. máj. 27. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

...reisigen = ...riesigen...

...deri Jahren = ...drei Jahren.

...Mädchenzu tun. = Mädchen zu tun.

Es ist klasse... = Es ist Klasse...

2013. máj. 27. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
bocsi az elírásokért :/
2013. máj. 28. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Man sieht doch zuerst das Äußere

Először a külsőt vesszük észre

2015. jan. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!