Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Jó vagy töriből? Segítenél?...

Jó vagy töriből? Segítenél? Kérdés lent

Figyelt kérdés

Össze tudnád nekem foglalni az első világháborút kiváltó okokat és az azt követő eseményeket 1914-1916-ig?

10-15 mondatban?

Előre is köszi

2009. okt. 3. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Olvasd át, és jegyzetelj:

[link]

2009. okt. 4. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
3 dolog kell hozzá: törikönyv, toll és papír. Nem fogjuk helyetted megcsinálni :)
2009. okt. 4. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kaptatok hozzá forrásokat is, és ez egy érettségire felkészítő gyakorló feladat. Tehát olvasd el, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, böngészd át a forrásokat, emeld ki belőlük azokat a részeket, amelyek megfelelnek a szempontoknak. Vedd elő a töri atlaszt, és abban is találsz még hozzá számadatokat, dátumokat. Ez alapján fogalmad meg! Megírni valóban nem fogja senki, ugyanis ez a saját érdeked, hogy megtanulj fogalmazást írni, hiszen érettségin is magadnak kell megküzdeni ezzel a feladattal.
2009. okt. 4. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem segítetek miért válaszoltok?Nem vagyok tök hülye cs ak segítséget szerettem volna kapni.tudom miről van szó,csak nem tudom 10-15 mondatban összefoglalni.Azt kívánom nektek,hogy ezentúl semmilyen kérdésre ne kapjatok normális választ.
2009. okt. 4. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

A Wikipédiától tömörebben nehéz lenne megfogalmazni!

Pont tíz perc elolvasni, és további 15 kimásolni!

Egy köszönöm is megtette volna, bunkózás helyett!

2009. okt. 5. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan mit kellene megköszönnöm?KÖSZÖNÖM BUNKÓK
2009. okt. 6. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mi vagyunk bunkók, hanem te vagy lusta. Lusta vagy kinyitni azt a szerencsétlen könyvet/ atlaszt, sőt még addig sem jutsz el, hogy a belinkelt oldalon olvasgatnál (ha már amúgy is a gép előtt töltöd az időt).
2009. okt. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!