Hány sorosnak kell lennie töriből a kis és a nagy esszének?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:11
1/1 anonim válasza:
Tanárfüggő. Nálunk mondjuk nincs ilyen, hogy kis vagy nagy esszé (még). Dolgozatnál pl. ha az a feladat, hogy írj egy esszét a honfoglalásról, akkor a tanárnő elvárása az, hogy lényegretörően, szépen megfogalmazva írjunk egy negye-fél oldalas esszét.
Nálam pl. abszolút témafüggő, hogy mennyit tudok írni. Vannak témák, amiket hiába tanulok sokáig, nem tudok róla normálisan esszét írni. Másról pedig olyan könnyen tudok írni. Volt olyan, hogy én írtam legtovább a dolgozatot, fél oldalnál tartottam az esszénél, amikor mondta a tanárnő, hogy annyi bőven elég lesz. Mondom jó, de azért írok még egy mondatot, hogy legyen befejezése.
Szóval, nálunk ha lenne külön kis és nagy essze, gondolom a kis essze lenne kb. negyed oldal, a nagy pedig fél.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!