Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irodalom házii. Ha valaki...

Irodalom házii. Ha valaki leírna 1-2 tartalmat nagyon megköszönném. Íliász?

Figyelt kérdés

Akhilleusz pajzsa....és....Akhilleusz és Priamosz

elkezdtem ezeket a fejezeteket olvasni de a fura szavak meg minden.:S nem érettem.:S hétföre kéne=$

nagyon megköszönném ha valaki megszabadítana egy 1-estől..=$

2009. okt. 3. 20:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17%
Intelligens vagy, gratulálok. Megérdemelnél egy egyest, hátha attól megjönne az eszed.
2009. okt. 3. 22:11
 22/27 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddig érkezett normális válaszokat!

de többet nem kérek! mindenki tartsa meg magának a véleményét!

tudtommal ez az oldal arra való hogy a kérdésre választ adjatok és nem arra hogy okoskodjatok!én is sok mindenbe köthetnék bele, de nem teszem! már k*rvára elegem van ezekből az full okos emberekből.

ha tudod és van benned annyi jó indulat akkor leírod nekem azt amit kértem,vagy mutatsz egy oldalt vagy valami akkor megköszönöm,de a bunkoskodást meg az ilyen dumát nagyon utálom:S

Nem tudom minek kell ilyen lekezelő dumákat írni.:S--> "remélem egyest kapsz"<-- meg ilyenek..:S

Ugyhogy nem kérek több választ!

2009. okt. 3. 22:23
 23/27 anonim ***** válasza:
59%
és ilyen emberek is leérettségiznek,mint a kedves kérdező....
2009. okt. 4. 01:10
 24/27 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos igen:( És a magyartanárok egy része nem veszi észre, hogy az ilyen okos kisgyerekek honnan veszik a kötelezők tartalmát:(
2009. okt. 4. 08:57
 25/27 anonim ***** válasza:

Az érettségin neki lesz a legnagyobb szerencséje.. megtanul mittomén 30-ból 1 tételt, és pont azt húzza majd ki. :S

Aki meg tanul, az megszívja. Ez az élet.

Nagyon kis fruska lehetsz, ahelyett, hogy ide írkálnál olvasnál, művelődnél. Rádfér rendesen. :)

2009. okt. 4. 19:07
 26/27 A kérdező kommentje:
nem arra kaptam választ amire kellet volna(Y) joook vagytttoook:D:D igy tovább(Y) az ilyeneket ki kéne tiltani az oldalról.. kötözködni lehet máshol...;) ugyhogy innen el lehet menni;) sok pihent agyu..Xd istenem:D nekem fáj:D
2010. márc. 23. 07:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Ezért 1-est kapsz
2014. okt. 6. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!