Informatika érettségi, Excel, ha fejben egybeépítem a függvényt és tökéletesen működik bárhol, de pont a megoldás helyén nem fogadja el mindig hibára vonatkozva, akkor mit lehet tenni?
tökéletesen működik, de egyszerűen pont ott nemengedi, mindig hivatkozik #ÉRTÉK hibára, stb. pedig a függvény tökéletes, de eltér a megoldásban megadottól.
ilyenkor mit lehet tenni?
köszönöm:D
=HA($G2:$S2=1;1; ÁTLAG($G2:$S2))
tökéletes függvény, bár kerekítési problémák adódnak, de nagyon minimális:D a megoldásban pedig ez van:
=HA(MIN(F2:S2)=1;1;ÁTLAG(F2:S2))
nemértem miért engedi mindenhol, csak pont a megoldás helyénél nem.. kérlek segítsetek:S
s ha oda nem számolja ki, de segédtáblába így kiszámolom és úgy hivatkozok rá hogy =$XX és ugyanúgy megjelenik, de hivatkozva és segédbe számoltam ki, mert egyszerűen ott nem ment..
így jó, nem ???
ez vicc ez az excel:DD
ha beírom rendesen a függvénybeszúrás, nem fejből írom le a függvényt, akkor jó :D
úristen.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!