Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit lehet írni egy ilyen...

Mit lehet írni egy ilyen fogalmazásba?

Figyelt kérdés
1 oldalas fogalmazást kell írnunk "Korunk és a szépség problémái" címmel... Én eleve nem vagyok jó irodalomból, pláne nem fogalmazásból, soha semmi ötletem nincs, hogy mit írjak, de ezt a címet még csak nem is értem, mit írjak erről 1 oldalt?... Valaki nem tud valami tippet adni? Mivel a szépség problémáiról van szó, így gondolom olyasmiről (is) kell írni, hogy manapság mindenkinek milyen fontos a szépség, meg a külső stb, de erről kb 3 sort tudok írni...:|
2013. máj. 18. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Például azt is beleírhatod, hogy milyen nagyok az elvárásaink magunkkal szemben is. Mindig akad valami, ami nem tetszik. A tükör előtt állva keressük a hibáinkat. Igen és amit Te már leírtál, hogy manapság fontos a szépség, a külső, mert legtöbben azok alapján ítélik meg az embert. Ha felkapott akarsz lenni, az utolsó divat szeerint kell öltözködni. De az igazi szépség belülről jön. A többi csak a szemnek tetszik. Ha kedves, megértő, barátságos, megbízható stb. vagy, akkor azzal (hosszabb távon) jobban megnyered embertársaidat. Kivívod megbecsülésüket, szeretetüket.

Nem tudom, ilyesmire gondoltam, ezt lehet bővíteni.

2013. máj. 18. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen így van, ahogyan az előttem válaszoló is írta.

Kibővítheted még azzal, hogy manapság a szépség és a fiatalság, az életkor nagyobb hangsúlyt kap, mint korábban.

Azért törekszik mindenki a külsejével többet foglalkozni, hogy fiatalabbnak, fittebbnek látsszon, az első benyomás alapján ítélnek általában az emberek, még az állásinterjúknál is fontos szerep jut ennek.

A testedzés fontos része lett az életünknek, az alak, az alkat, a sportos megjelenés nemcsak a férfiak, hanem a nők esetében is fontos szempont.

Talán többet is foglalkozunk a külsőnkkel, mint kellene, az egészséges életmódra való törekvés mögött is a szépség, a fiatalság, a fiatalos megjelenés élérése áll.

Ez persze helyes és kívánatos, de természetesen fontos a tanulás, az állandó önképzés, amely segítségével előbbre juthatunk céljaink megvalósításában.

2013. máj. 18. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. máj. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!