Mit lehet írni egy ilyen fogalmazásba?
Például azt is beleírhatod, hogy milyen nagyok az elvárásaink magunkkal szemben is. Mindig akad valami, ami nem tetszik. A tükör előtt állva keressük a hibáinkat. Igen és amit Te már leírtál, hogy manapság fontos a szépség, a külső, mert legtöbben azok alapján ítélik meg az embert. Ha felkapott akarsz lenni, az utolsó divat szeerint kell öltözködni. De az igazi szépség belülről jön. A többi csak a szemnek tetszik. Ha kedves, megértő, barátságos, megbízható stb. vagy, akkor azzal (hosszabb távon) jobban megnyered embertársaidat. Kivívod megbecsülésüket, szeretetüket.
Nem tudom, ilyesmire gondoltam, ezt lehet bővíteni.
Igen így van, ahogyan az előttem válaszoló is írta.
Kibővítheted még azzal, hogy manapság a szépség és a fiatalság, az életkor nagyobb hangsúlyt kap, mint korábban.
Azért törekszik mindenki a külsejével többet foglalkozni, hogy fiatalabbnak, fittebbnek látsszon, az első benyomás alapján ítélnek általában az emberek, még az állásinterjúknál is fontos szerep jut ennek.
A testedzés fontos része lett az életünknek, az alak, az alkat, a sportos megjelenés nemcsak a férfiak, hanem a nők esetében is fontos szempont.
Talán többet is foglalkozunk a külsőnkkel, mint kellene, az egészséges életmódra való törekvés mögött is a szépség, a fiatalság, a fiatalos megjelenés élérése áll.
Ez persze helyes és kívánatos, de természetesen fontos a tanulás, az állandó önképzés, amely segítségével előbbre juthatunk céljaink megvalósításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!