Road600 kérdése:
Mit írjak a fogalmazásomba?
Figyelt kérdés
Holnap fogalmazást kell írnunk A kőszívű ember fiai egyik részletéből. Én a farkaskalandot választottam (elolvastam,filmen is láttam), de nem tudom mit írjak, hogy kezdem ? Lécci csak értelmes válaszolók írjanak. Sürgős lenne. köszi :)2013. máj. 13. 19:00
1/3 BKRS 

válasza:

Írd le a farkasok szempontjából. Békésen vadászgatnak, mikor egyszer csak egy mozgó büfé ugrik elébük: két ló és utasok.
2/3 anonim 

válasza:

Többször leírtam a regénynek ezt a résletét már válasz képpen. 2013. 04.08.-án is volt egy kérdés amire válaszoltam, egész pontosan meg is írtam a történetet egy fogalmazásban.
A kérdés így hangzott, itt a Házi feladat kérdéseknél tették fel: A kőszívű ember fiai regényből út az orosz vadonban....
Biztosan megtalálod, csak ne szó szerint másold le, mert már többen kérdezték ugyanezt, és olvasták is gondolom.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2013. máj. 13. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!