Ki volt kint tavaly a Vörösmarty téren a Karácsonyi vásáron?
Tudom, hogy nem aktuális, de kiderült, hogy tartozom egy beadandóval, egy beszámolóval a Karácsonyi fesztiválról. Én sajnos nem voltam kint, mert akkor voltam beteg, amikor az osztály kiment, és így nem voltam velük.
Még arról is volt szó, hogy aki nem adta be, az ír helyette másról, de most mondta a tanár, hogy nem. És mivel nem voltam, ugye nem tudok róla semmit írni.
Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy aki volt kint, az segítene nekem annyiban, hogy leírja a véleményét, esetleg élményét? Nem akarok egy ilyen beadandó miatt 3-ast, ha 4-es is meglenne. Mert mindent megtanultam, de ezt az egyet nem csináltam meg egész évben! Please segítsen valaki!!
Köszönöm :))
*nem azt kérem, hogy írjatok egy fogalmazást, csak a véleményeket írjátok le, meg hogy mi volt ott, stb. Ami fontos :)
majd én csinálok egy fogalmazást az információkból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!