Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ki volt kint tavaly a Vörösmar...

Ki volt kint tavaly a Vörösmarty téren a Karácsonyi vásáron?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem aktuális, de kiderült, hogy tartozom egy beadandóval, egy beszámolóval a Karácsonyi fesztiválról. Én sajnos nem voltam kint, mert akkor voltam beteg, amikor az osztály kiment, és így nem voltam velük.

Még arról is volt szó, hogy aki nem adta be, az ír helyette másról, de most mondta a tanár, hogy nem. És mivel nem voltam, ugye nem tudok róla semmit írni.

Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy aki volt kint, az segítene nekem annyiban, hogy leírja a véleményét, esetleg élményét? Nem akarok egy ilyen beadandó miatt 3-ast, ha 4-es is meglenne. Mert mindent megtanultam, de ezt az egyet nem csináltam meg egész évben! Please segítsen valaki!!

Köszönöm :))

2013. máj. 8. 09:22
 1/3 A kérdező kommentje:

*nem azt kérem, hogy írjatok egy fogalmazást, csak a véleményeket írjátok le, meg hogy mi volt ott, stb. Ami fontos :)

majd én csinálok egy fogalmazást az információkból :)

2013. máj. 8. 09:26
 2/3 anonim válasza:
74%
Voltam kint a barátnőmmel. Nagyon szép volt, kicsit nagy a tömeg a sok a külföldi... Sötétedés után mentünk a fények miatt olyankor sokkal szebb, élő zene volt, majszoltuk a kürtöskalácsot és ittuk a forraltbort. Sok kézműves stand volt gyönyörű termékekkel (kerámiák, kovácsolt vas, üveg tárgyak, bőr, prém) Sétálgattunk nézelődtünk aztán elmúlt. :D http://www.youtube.com/watch?v=gEKvg0e7TgM ez szerintem többet segít
2013. máj. 8. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Ami borzalmas volt, az a sok kajálda zsíros kolbászokkal és húsokkal. Össze sem tudom számolni, hány ilyen volt egymás mellett. Meghitt karácsonyi illat helyett olajos húsok bűze.
2013. máj. 8. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!