Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Az alábbi témakörök fontosak...

Az alábbi témakörök fontosak mind emelt biosz érettségin? Vagy van amelyik kihagyható?

Figyelt kérdés

Életközösségek (populáció, ökológia), Bioszféra (pl. környezetvédelem), Környezeti tényezők (levegő, víz stb), Élővilág fejlődése (bioetika, ember evolúciója stb.)

Nagyon le vagyok maradva és ez kb. 200 oldal legalább. ha egyszr átolvasom nem marad meg. Mellette viszont más -szerintem fontosabb dolgokat - is kellene tanulnom feladatlapokat megoldanom.

Ez mennyire fontos része az EMELT BIOSZ ÉRETTSÉGI-nek?

2013. ápr. 7. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy emelten minden szar fontos mert tudnak olyat kérdezni hogy hajjaj :/
2013. ápr. 7. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

A genetika nagyon fontos

(örökléstan)

2013. ápr. 8. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Meg fontos még a biokémia
2013. ápr. 8. 10:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Úgy érted kedves utolsó, hogy a 12.-es tananyagból azok a legfontosabbak?

Mert ezt a 2 témakört nem soroltam fel. Ezekről tudom, hogy fontosak :)

2013. ápr. 8. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni,de ezek sajnos nagyon fontosak.az ökológia rendszeresen jelen van az érettségiken.környezeti tényezők annyira nem,meg azt azért nagyjából tudod,ha tanultál az elmúlt néhány évben bioszt,a környezetvédelem is kb ilyen,de mindig tudnak olyan kérdést feltenni,amire nem lehet tudni a választ,mégha tanultál sem :(
2013. máj. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!