Fogalmazás egy álomról? SOS (Sürgős! )
Szia !
Az álmok sokszor utalnak az aznap velünk történtekre, de lehet visszautalás is, a múltunkra, és lehet előrejelzés a jövőnkre nézve.
Úgy tudom, sokan, gyakran álmodnak valamiféle üldözésről, arról, hogy menekülnek valami elől, de nem elég sikeresen.
Én is szoktam ilyenről álmodni, mégpedig nagyon érdekes, mert, mintha ősember lennék és a mezőn rohanva végül a sziklák közé érek, talán elég magasra is, így a mamutok nem tudnak utolérni, amelyek üldöznek. Egy darabig viszont elég aggasztó a helyzet, mert mintha a lábam földbe gyökerezett volna, nem tudok szaladni.
Szerencsére kardfogú tigris, vagy barlangi medve sohasem üldöz, mert ők a hegyek közé is utánam tudnának jönni.
Hozzátartozik a történethez persze, hogy nem vagyok egyedül, az ősemberek kis csoportokban, hordákban éltek, szóval többen rohanunk, gyerekek, nők és férfiak is.
A férfiak próbálják elűzni dárdáikkal, nyilaikkal a hatalmas állatokat, de az embereknek nem sok esélyük van velük szemben.
Mire minden megnyugtatóan alakulna, felébredek.
Inkább csak az előlük való menekülés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!