Baradlay Richárd megmenekült?
Ez a kérdés minősíthetetlen.
"milyatt" -fizikai fájdalmat okozol nekem.
Hogy megmenekült-e? A regény elolvasni lusta vagy, rendben.A filmet megnézni lusta vagy, értem. A tankönyvet kinyitni lusta vagy, értem. A google-t használni lusta vagy, értem. De hogy hogyan juthattál tovább az általános iskola második osztályán, azt nem értem.
Tessék: mi miatt. Remélem már jól vagy..
1 a könyv nincs meg... másodszor ezzel valakinek segíteni szeretnék nem nekem kell és emiatt nem tervezek 3 órát filmet nézni...
És a véleményed meg nem érdekel... szóval kérlek az eszed ne itt oszd...
Kérdeztem valamit és ez az oldal arra szolgál, hogy segítsenek azok az emberek akik tudják, mindent meg lehet nézni az interneten, mégse teszik!
Richárd a középső fiú megmenekült a kivégzéstől, Haynau az utolsó éjszakán Alfonsine kérése ellenére, amely kifejezetten a halálbüntetés kiszabása volt, megkegyelmezett a huszártisztnek.
Richárd felkutatta és magához vette Palvicz és Alfonsine nyomorúságos körülmények között sínylődő fiát, majd Bécsben felkereste Editet és a Plankenhorst hölgyek akarata ellenére magával vitte Magyarországra és feleségül vette.
Sajátjukként nevelték fel Palvicz fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!