Hogyan változott meg a magyarországi zsidóság sorsa hazánk német megszállását követően? Mit értünk holokauszt alatt?
Hogyan szélesedett a háború világháborúvá 1941-ben?
Mikor ,hogyan történt hazánk hadba lépése?
Hogyan,miként és mikor ért véget a háború hazánkban? (2.világháború) a kérdések hosszan kidolgozva kellenének.témazáróhoz.fontos:)
Hosszan kidolgozva, mi?
Figyelj, nagyon szívesen. Az óradíjam 3000 Ft + ÁFA, azért szépen kidolgozom a tételeidet :)
Azért nem érzed már ezt a szintet felháborítónak? Nem elég, hogy lusta vagy, na de ennyire? :D Legalább wikipédiáig eljutottál? :) Vagy az is fárasztó? :D
nem tétel.és nem lusta vok..
és amis mindneki így csinálja az egészet. és pár kérdés az egész. 2-3 mondatos válaszokkal.és ilyen válaszokkal nem sokra megyek..köszönöm.
ez 5 kérdés volt amit feltettem.
és err enem lehet válaszolni?
és olyan történelem könyvünk van ami ...tiszta szerencsétlen felépítésű..
és mondjuk te ..te mondod nekem..nem hiszem h jobb fából vagy te...
Na szóval a "holokauszt" az a zsidóság "irtása" a
második vháború során(ugye a fasiszták "alsóbbredű" faj-nak tekintette és meg akarta őket semmisíteni)
A német megszállás után kezdték (szervezetten)
deportálni(ezt így kell mondani)
a magyarországi zsidókat(a konc. táborokba legfőképpen Auschwitz-ba)Nagyon kevesen élték túl
Úgy szélesedebb világháborúvá,hogy
belépett a háborúba Japán
Japán 1941. dec 07-én megtámadta
a Hawaii-ban lévő Pearl Harbor
amerikai támaszpontot. Ez a katasztrófa fölrázta
az amerikai népet.
Ez adta az utolsó lökést ahhoz,h Amerika fegyveresen vegyen részt a háborúban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!