Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ház alaprajzán mit kell...

Ház alaprajzán mit kell 0.2-es, 0.3-as, 0.5 mm-es tustollal kihúzni?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a választ!!!
2009. szept. 10. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

0,5-össel a falakat, a kótavonalakat. 0,3-assal a bútorokat, fix berendezési tárgyakat, metszetvonalakat, nyílászárókat. 0,2-essel (bár ilyen összeállításnál én 0,1-est ajánlanék) az anyagjelöléseket, méretvonalakat, és a számokat.

Ennyi jutott hirtelen eszembe. :)

2009. szept. 10. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én inkább 0,8 - 0,5 - 0,2 összeállítást csinálnék, mert az majdnem mindegy, hogy 0,2-vel vagy 0,3-mal húzod ki.

Legvastagabb: amit elmetszel: tehát alaprajzon falak, illetve a kótalehatároló 45 fokos vonalak. Közepes vastagságúval kell a nézetvonalakat kihúzni (amit nem vágsz el, de látod, pl. küszöb, ablaknál a párkány). 0,2-vel húzd ki a méretvonalakat, azzal írd a méreteket, és azzal srafozz. Jó rajzolást, nekem is az jutott ma estére.

2009. szept. 10. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget =) de csak ezt 3 méretet használhatjuk... tanár kérésére... még egyszer köszi
2009. szept. 10. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
ja... amugy építészmérnökök vagytok, vagy lesztek vagy csak tudjátok???
2009. szept. 10. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!