Milyen kérdéseket ajánlotok egy interjúhoz? Téma:szociológia.
ó tényleg?:) és hogyan?
Mennyire ismersz,hogy ennyiből letudod vágni hogy 'nem használom az agyam'.Ha csak oltogatni akarsz,ne válaszolj.
"Mennyire ismersz,hogy ennyiből letudod vágni hogy 'nem használom az agyam'."
- Nem ismerlek semennyire. Elég volt csak annyiból levonni ezt a következtetést, hogy Te az egész várost járnád ahhoz, hogy egy szociológust megtalálj, miközben elég volna bármelyik egyetem / főiskola honlapját felkeresni.
Egyébként szerintem még mindig nem tiszta számodra, hogy ha az a téma, hogy 'szociológia', akkor a szociológiát magát kell témáként feldolgozni egy interjúban, nem egy szociológiai témát. De hát ehhez már csak igényesnek kell lenni.
jó sértegess még :D pont ilyen téren leszek igényes mikor annyira nemérdekel.csakhogy muszáj.
Nameg ja,az is muszájlenne hogy az egész várost bejárjam mivel TELE VAN ROMÁNNAL.én meg nem tudok well románul.
ennyi.
még mindig nem kaptam választ,nem tudom miért irsz ha nem a konkrét választ irod:-)
Gondolom már nem aktuális a kérdés, én szociológus vagyok.
Mivel társadalomtudomány, ezért tulajdonképpen a társadalom bármely "alkotóelemével" lehet interjút készíteni, így óvónővel is. De tőle nyilván nem a szociológiai fogalmakat fogod megkérdezni, mivel ezekről semmit sem fog tudni. Pl. meg lehet kérdezni hogyan látja a gyerekek közti kapcsolatokat, az óvodai kisebb-nagyobb gyerekcsoportok viselkedését, egymáshoz való viszonyát (lányok-fiúk, menők-nem menők, sarokban gubózók-ordítozók) klikkek kialakulását, új óvodások befogadását, a "vezető egyéniségek" kialakulását, mibenlétét. Vagy ha jobban bele lehet mászni a témába, akkor az egyes ovisok mögötti társadalmi háttér és a gyerekek viselkedése közti kapcsolat. Gazdag szülők gyereke vs. cigánygyerek, bár ilyenek ritkán kerülnek egy oviba. De mindenhol van olyan ovis, akinek már telefonja van. Ebből is lehet táblázatokat gyártani, hogy milyen "gazdag" az átlagos ovis, behordja-e a babáit, van-e telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!