Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen kérdéseket ajánlotok...

Mynameisheni kérdése:

Milyen kérdéseket ajánlotok egy interjúhoz? Téma:szociológia.

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De akkor ez nem az a téma,a mit megadtak. Egyébként bármikor találnál egy szociológust, ha használnád az eszed.
2013. febr. 24. 19:35
 12/19 A kérdező kommentje:

ó tényleg?:) és hogyan?

Mennyire ismersz,hogy ennyiből letudod vágni hogy 'nem használom az agyam'.Ha csak oltogatni akarsz,ne válaszolj.

2013. febr. 24. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:

"Mennyire ismersz,hogy ennyiből letudod vágni hogy 'nem használom az agyam'."

- Nem ismerlek semennyire. Elég volt csak annyiból levonni ezt a következtetést, hogy Te az egész várost járnád ahhoz, hogy egy szociológust megtalálj, miközben elég volna bármelyik egyetem / főiskola honlapját felkeresni.

Egyébként szerintem még mindig nem tiszta számodra, hogy ha az a téma, hogy 'szociológia', akkor a szociológiát magát kell témáként feldolgozni egy interjúban, nem egy szociológiai témát. De hát ehhez már csak igényesnek kell lenni.

2013. febr. 24. 22:08
 14/19 A kérdező kommentje:

jó sértegess még :D pont ilyen téren leszek igényes mikor annyira nemérdekel.csakhogy muszáj.

Nameg ja,az is muszájlenne hogy az egész várost bejárjam mivel TELE VAN ROMÁNNAL.én meg nem tudok well románul.

ennyi.

még mindig nem kaptam választ,nem tudom miért irsz ha nem a konkrét választ irod:-)

2013. febr. 25. 18:20
 15/19 A kérdező kommentje:
és neked sem tiszta-jó,a lényeg hogy leirtam 1x már-az,hogy nem maga a szociológia kell csak nem akartam a kérdést komplikálni.mondtam a tanárnak mi lesz-ahogy már leirtam- és elfogadta.mostmár csak a témához-amit egy óvónőhöz lehet intézni-kellenek kérdések.de majd meglesz magamtól,mert itt nincs értelmes válasz.
2013. febr. 25. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Gondolom már nem aktuális a kérdés, én szociológus vagyok.

Mivel társadalomtudomány, ezért tulajdonképpen a társadalom bármely "alkotóelemével" lehet interjút készíteni, így óvónővel is. De tőle nyilván nem a szociológiai fogalmakat fogod megkérdezni, mivel ezekről semmit sem fog tudni. Pl. meg lehet kérdezni hogyan látja a gyerekek közti kapcsolatokat, az óvodai kisebb-nagyobb gyerekcsoportok viselkedését, egymáshoz való viszonyát (lányok-fiúk, menők-nem menők, sarokban gubózók-ordítozók) klikkek kialakulását, új óvodások befogadását, a "vezető egyéniségek" kialakulását, mibenlétét. Vagy ha jobban bele lehet mászni a témába, akkor az egyes ovisok mögötti társadalmi háttér és a gyerekek viselkedése közti kapcsolat. Gazdag szülők gyereke vs. cigánygyerek, bár ilyenek ritkán kerülnek egy oviba. De mindenhol van olyan ovis, akinek már telefonja van. Ebből is lehet táblázatokat gyártani, hogy milyen "gazdag" az átlagos ovis, behordja-e a babáit, van-e telefonja.

2013. márc. 4. 17:58
 17/19 A kérdező kommentje:
óóó köszönöm! végre értelmes válasz.csak annyi a baj,hogy közbe váltottam tanárnővel való interjúra,mert közelebb lakik...tőle miket tudnék kérdezni? már van pár ötletem..de azért mégis csak jobb egy értelmes embertől megkérdezni :-)
2013. márc. 5. 17:04
 18/19 A kérdező kommentje:
NATTTTTTYON FONTOS KÉRLEK Ííírj
2013. márc. 5. 19:41
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm itt is:)
2013. márc. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!