Kéne egy kis segítség! Keddre kéne egy 10 kérdésből álló kérdőív a tankönyvpiacról vagy a pályaválasztásról, de nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki. Ti milyen kérdéseket tennétek bele egy ilyen kérdőívbe?
Nem segítettél. :)
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit akarunk felmérni! Tehát például azt, hogy a középiskolások hova fognak menni továbbtanulni, mennek-e egyáltalán, mi alapján döntöttek, hogyan készültek a felvételire, jártak-e különtanárhoz, stb.?
Vagy mit?
A tankönyvpiacot el sem tudom képzelni.
A tankönyvpiacnál csak tippelni tudok, hogy olyan kérdéseket kell feltenni, mint például: Milyen gyakran olvas könyvet? a) naponta b) hetente egyszer c) hetente többször d) nem olvasok könyvet
A pályaválasztáson belül az iskolásokat kell felmérni. Szerintem olyanokat kell írni, mint amiket írtál. :-)
A betűkre figyelj, néha még eszembe jutott egy-egy válasz, és beszúrtam, így néha a betűk duplázódnak.
Hol folytatod tanulmányaidat?
a) technikusi
b) OKJ-képzés
b) egyetem
c) főiskola
d) halasztok
e) sehol, dolgozni kezdek
f) nem tudom
Mi befolyásolt leginkább a választásban?
a) szülők
b) barátok
c) tanárok
d) interneten saját magam nézelődtem
e) egyéb: .........
Hogyan készültél a felvételire?
a) különóra
b) iskolán belüli korrepetálás
c) fakultáció
c) magamtól, pl. interneten, könyvtárban
d) egyéb: ........
e) sehogy
Hány tantárgyból teszel emelt érettségit? (az a baj, nem tudom, van-e minimum vagy maximum)
a) egy
b) kettő
c) több, mint kettő
d) egyből sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!