Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást kell írnom....

Fogalmazást kell írnom. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Magyar tanárom ma adta fel azt a házi feladatot,hogy írjunk egy fogalmazást arról,hogy miket szoktunk olvasni,milyen műfajok érdekelnek stb. Nagyon rosszul fogalmazok és nem tudom,hogy hogy kezdjek hozzá...Örülnék,ha segítenétek benne.Előre is köszönöm a válaszokat:)
2009. szept. 2. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

kezdhetnéd pl így:

Engem főként a ... és ... témájú könyvek érdekelnek(mivel én nem tudom kitalálni az ízlésedet nem írok ide semmit:D)-na és ezután leírod a kedvenc könyveidet ezekből a műfajokból,és hogy mi tetszett benne a legjobban,esetleg az íróról valamit

2009. szept. 2. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Az Alkonyat meg az Újhold a kedvencem + Hugh Laurietól A Balek.
2009. szept. 3. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Engem főként a romantikus,thriller műfajú könyvek érdekelnek.Ha találok egy jó könyvet,akkor képtelen vagyok letenni a kezemből, amíg el nem olvasok.Magával ragad...Persze ez ellenkezőleg van azokkal a könyvekkel,amik nem tetszenek.Hónapokig képes vagyok rajta ülni,rosszabb esetben végig sem olvasom.

tovább nemtudom:/ beleírnám,hogy pl. az alkonyatban meg az újholdban az érzelmek leírása tetszik.a balekban pedig

a történet felvezetése és a humoros csattanók tetszenek.

2009. szept. 3. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Írd le akedvenc könyveidet pl. Harry potter, hogy miér tetszenek meg, hogy mondjuk szeretd a regényeket,meg ilyenek
2009. szept. 3. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Amit leírtál az már fogalmazásba való! :)
2009. szept. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!