Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazásszerű munkanapló...

Fogalmazásszerű munkanapló megírásában tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Leginkább a kinézetére lennék kiváncsi..

2013. jan. 26. 11:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Az első oldalra írjam a nevem? ha igen középre, felülre? dátumot írjak, és ha igen azt is hova? legyen bekezdések, vagy csak ömlesztve írjam?
2013. jan. 26. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha egy teljes füzetet kell beadnod:

Kívül, a címkére a név, osztály, ide is ráírhatod, hogy munkanapló

Belül: első oldal: felül, középre: MUNKANAPLÓ

Nagyjából a lap közepe táján, a lap elején kezdve: Név, osztály, alatta: dátum, város, évszám, hó, nap

Ez alatt is hagyjál helyet, és nem tudom, kell-e esetleg egy rövid vázlat, mert akkor még az is kifér ide.

A második lapon kezdheted magát a munkanaplót, persze bekezdéssel, hiszen írtad, hogy fogalmazásszerűen kell.

Tehát egy új gondolatmenet kezdeténél is írjad nyugodtan külön sorba !

Nem tudom olyan-e a munkanapló, hogy napokra lebontva kell írnod, tehát több napos program van benne esetleg, mert akkor szerintem mindig fel kell írni a következő napi dátumot is. Utána következzenek a tennivalók.

Ilyenkor a dátumot írhatod középre is, vagy a lap elejére, de legyen hely az előző után legalább 2 sornyi, és alatta is ennyi, hogy jól elkülönüljön, és főleg áttekinthető legyen.

2013. jan. 26. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!