Szerintetek ez be fog válni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy Szlovákiában élek, magyar iskolába járok, és kötelező szlovák nyelv is, magyar és angol mellett. A szlovák megy a leggyengébben, órán egyszerűen nem tudok beszélni ha a tanár felszólít. Arra gondoltam, hogy elkezdek szlovák szövegeket olvasni, és amelyik szót nem értem, azt kiírom, szótárba megkeresem a jelentését és megtanulom. Szerintetek ez fog valamit segíteni? Általánosba nem volt ennyire nehéz, bár ott sem tudtam szlovákul. 10.-es vagyok (1. osztályos a 4 éves gimiből, szlovákiában a 9. még általános)
Köszönöm a segítséget, ha valami más módszert tudnátok ajánlani, nagyon hálás lennék!
2013. jan. 22. 10:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!