Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Egri csillagok olvasónapló?

Egri csillagok olvasónapló?

Figyelt kérdés

szeretném megtudni mivel 3-4 nap van a suliig és van 300oldal van még a könyvből vázlatokban szeretném megtudni a könyv tartalmát pl.1 .....blablabla

2......blablabla valahogy igy és csak pozityvumokat szeretnék ha lehet naggggyyyyon köszönöm azoknak akik irnak előre is

2009. aug. 29. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Utálom hogy valaki ilyen lusta disznó, hogy még ezt sem bírja beírni a google-ba: Egri csillagok olvasónapló

Hülye vagy! Húgom is utál olvasni, de szüleim felolvassák neki, illetve olvastatják vele, hogy azért legyen élménye, elképzelése a műről! Olyan buta vagy! Egyszer még megbánod ezt! El kéne olvasnod!

És még valami kis csillag! Nekünk gimibe egy nyáron 10-15 könyvet kellett elolvasni! És nem olvasónapló, hanem műelemzés! Ott aztán nem lehet csalni! Remélem leuksz, kapsz egy rohadt nagy egyest és a szüleid jól megnevelnek!

2009. aug. 29. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

3-4 nap alatt remekül el lehet olvasni, nagyon izgalmas könyv, megéri elolvasni!

Lemásolhatsz egy előre megírt olvasónaplót, de a dolgozatban majd úgyis kiderül, hogy halvány gőzöd nincs a szereplőkről és a történetről.

Az is biztos, hogy ezt az olvasónaplót nem az első héten fogja kérni a tanár, tehát van még legalább 2 heted rá!

2009. aug. 29. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
bocs a hugod lusta mert neki olvassák fel és szándékozom elolvasni mivel 200oldalnál tartok és nem hagyom abba csak azért szerettem vollna hogy legyen róla fogalmim mi a vége veled nem fogok vitatkozni ugy hogy abba is hadhatjuk:Ö
2009. aug. 29. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
úgyse kérik első napon..olvasd el..sztem nem rossz én szerettem
2009. aug. 29. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
pedig tuti csak akkor kérik adott könyvet, ha adott szerzőhöz értek
2009. aug. 29. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ)a másodiknakÖK mivel irtam a felét félig tudom mia a nagyobb lényege!!!de kössz
2009. aug. 29. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
A tanmenet szerint 2. félévben kezdünk hozzá.
2009. szept. 2. 15:12
 8/8 anonim válasza:
sulihao jó, de a tanár megnézi, hogy onnan van-e:S
2010. ápr. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!