Tudnátok pár angol mondatot írni Esztergomról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne az angol házim holnapra, hogy Esztergomról írjak pár sort, nos írtam egy néhányat, de valahogy nem megy több. Adnátok ötleteket? Kérlek írjatok nekem párat.
Bármit amit gondoltok Esztergomról, múzeumok, történelem, fesztiválok\koncertek, események..
A válaszokat előre hálásan köszönöm. (:
2013. jan. 9. 16:12
1/2 anonim válasza:
Beírod anyamvad googleba-m hogy esztergom, ott találsz egy valag infót és lefordítod... Ennyire ne legyél már lusta.
2/2 anonim válasza:
Én esztergomi vagyok de angolul nem tudok. írj a bazilikáról, arrol hogy nincs busz,nincs világítás.írj a dzsámiról,dunamúzeum,fesztivál nincs . ha bármi kérdésed lenne nyugottan írj 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!