Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene angolban? :D

Valaki segítene angolban? :D

Figyelt kérdés

Angol prezentációt írtam és google fordítóval és nem hiszem hogy valami jó lett le írnátok a hiba észrevételeiteket? köszönöm :)

Learning is not a problem. In general, all those who are not able to get in Mele do the classwork and back of me, of course, it must be copied ...

Mrs. Schneider is always my cup of your aunt when I'm not even talking about it when I'm talking to Niki-Niki cup down so that is weird. I love all subjects. But the English text is usually hard because I have problems with it I can understand it is somehow the correct answer but I do not know the rules and standards at all to learn that I do not understand.

I have many friends and I like them to go to the movies or skating or just meet them. Among them, I can always be resolved.

I can not be sure that there are no enemies and hope.

I do not hate anyone I did not buy anything what they do.

My friends love because I am Funny and always help they if they need me .. or so they say Actually, my friends are more boys than girls because they like them better somehow. Then I am the happiest when I can cheat a smile on their faces. :)

2013. jan. 8. 17:06
 1/3 fréziaésorgona ***** válasza:

Szia!

Könnyebb lenne, ha magyarul írnád le, ezt néhol még értelmezni sem tudom :S

2013. jan. 9. 16:12
 2/3 A kérdező kommentje:

A tanulás nincs gondom . Általában mindig olyanok melé kerülök akik nem tudják meg csinálni az orai munkát és hát természetesen rolam kellik le másolni...

A Schneider tanárnéni mindig engem csesz le amikor a nem is én beszélek hanem a niki amikor meg én beszélek nikit-cseszi le ugy hogy elég fura. Minden tantárgyat szeretek. De az angolal vannak problámáim mert a szöveget általában meg értem meg tudok is rá valahogy válaszolni de a helyesirásokat meg szabályokat nem tudom meg tanulni valahogy nem értem. ez az első a másodika részét nem tudom hova másoltam le :l

2013. jan. 9. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha google-fordítóval dolgozol, úgy sosem fogod megtanulni az angol és úgy kell neked ...
2013. jan. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!