Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha valaki törölte magát...

Ha valaki törölte magát facebookról (mármint ugye törölte az adatlapját) akkor nekem 1-el kevesebb ismerősöm lesz vagy nem változik az ismerőseim száma?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 16:10
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi nem ideakartam a kategóriába csak pont itt voltam
2012. dec. 31. 16:10
 2/6 anonim válasza:
Persze , akkor nállam csökken az ismerőseid száma .
2012. dec. 31. 16:49
 3/6 anonim válasza:
Jav. : Nállad .
2012. dec. 31. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
de ez biztos hm? am ja a nálad egy l-el kell írni (bocsi nem akarok okoskodni xD)
2012. dec. 31. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy is bagoly mondja verébnek…

De jól írod a kérdésben, pontosan így van: Ha valaki törli az adatlapját Facebookról, akkor neked 1-gyel (de inkább eggyel, bár én sem akarok okoskodni) kevesebb ismerősöd lesz, vagy nem változik ismerőseid száma.

Akkor lesz eggyel kevesebb, ha (facebookos) ismerősöd teszi ezt, különben nem változik.

2012. dec. 31. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen csak láttam,hogy 1-gyel kevesebb ismerősöm van akkor vagy magát törölte az facebook-ról vagy engem az ismerősei közül

kedves utolsó köszönöm a kijavításodat,és a válaszodat megnéztem tényleg így kell írni,hogy 1-gyel ;) hát úgy látszik tanulnom kell még a nyelvtant,pedig amúgy nem megy olyan rosszul a helyesírás :S

2013. jan. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!