Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen névjegykártyát csinálja...

Milyen névjegykártyát csináljak rajzra? Valami ötleteket!

Figyelt kérdés
nem akarok kettest kapni,mert most helyettesítő tanár van és nagyon szigorú, én meg hiányoztam és fogalmam sincs ogy csináljam. az a lényeg hogy olyan legyen,amiből ki lehet találni a foglalkozásomat(ami kitalált) és ezt a betűtípusból kell kitalálni....hát tudom hogy hüly*ség, de ez a feladat....

2012. dec. 20. 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, mert nincs annyi betűtípus, amennyi foglalkozást fel lehetne sorolni pár perc alatt.

Láttam olyan névjegykártyát egyébként, amelynek egyik sarkában volt ráutaló kis rajz, milyen foglalkozást űz a tulajdonosa.

Például egy fogtechnikusnak a kártyáján egy nyitott száj, fogakkal volt ez az ábra.

Vagy például egy edzőteremben dolgozó edzőnek egy izmos férfi felsőtestet ábrázoló kis rajz volt a kártya felső sarkában.

Szerintem lehet színes maga a kártya is, attól függően, mennyire komoly a foglalkozás, akié a kártya.

Ha belefér az idődbe, készíts legalább kettőt !

/van grafikus a családban, milyen betűtípusaid vannak ?/

2012. dec. 21. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!