Milyen névjegykártyát csináljak rajzra? Valami ötleteket!
Figyelt kérdés
nem akarok kettest kapni,mert most helyettesítő tanár van és nagyon szigorú, én meg hiányoztam és fogalmam sincs ogy csináljam. az a lényeg hogy olyan legyen,amiből ki lehet találni a foglalkozásomat(ami kitalált) és ezt a betűtípusból kell kitalálni....hát tudom hogy hüly*ség, de ez a feladat....2012. dec. 20. 21:41
1/1 anonim válasza:
Ez érdekes, mert nincs annyi betűtípus, amennyi foglalkozást fel lehetne sorolni pár perc alatt.
Láttam olyan névjegykártyát egyébként, amelynek egyik sarkában volt ráutaló kis rajz, milyen foglalkozást űz a tulajdonosa.
Például egy fogtechnikusnak a kártyáján egy nyitott száj, fogakkal volt ez az ábra.
Vagy például egy edzőteremben dolgozó edzőnek egy izmos férfi felsőtestet ábrázoló kis rajz volt a kártya felső sarkában.
Szerintem lehet színes maga a kártya is, attól függően, mennyire komoly a foglalkozás, akié a kártya.
Ha belefér az idődbe, készíts legalább kettőt !
/van grafikus a családban, milyen betűtípusaid vannak ?/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!