Tudnátok ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Egy fogalmazást kellene írnom irodalom órára. Aminek az a címe,hogy " .. és akkor megszólalt a csengő", Ennek a fogalmazásnak nem kell az iskolához kapcsolódnia de lehet az is.1 A/4-es lapnak kell lennie. Előre is köszönöm.!2012. nov. 29. 16:39
1/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nem azt kérem,hogy írjátok meg helyettem csak azt,hogy valami alapsztoriban segítsetek:)
2012. nov. 29. 16:41
3/5 anonim válasza:
Pl. Már lemondtam arról, hogy eljöjjön...amikor még is megszólalt a csengő.
A fiam várta a Mikulást, és megszólalt a csengő.
4/5 anonim válasza:
A nyári szünet előtt az utolsó napon a gyerekek feszengve várták ,a felszabadító szabadságot nyújtó kedves hangot,a csengőt.Ilyenkor már a tanítónéninek is máson járt az esze,és észre se vette hogy Pistike,a tollából készített köpőcsővel apró papírgalacsinokat lő a táblára.
5/5 tetris válasza:
Leültem a rötyire, és arra gondoltam, most vége nyugodtan..... és akkor megszólalt a csengő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!