Hetedikben melyik könyvet kötelező elolvasni?
Figyelt kérdés
vagyis nem hetedigbe hanem amikor 6odikas vvalaki és 7edikbe megy...2007. szept. 3. 19:53
1/12 anonim válasza:
Egri csillagok, nekem azt kellett 3 éve, szerintem nem változott, bár ez tanárfüggő is, de nekünk csak ezt az egyet kellett.
2/12 anonim válasza:
(neked jövőre) hetedikből nyolcadikba a légy jó mindhaláligot móricz zsigmondtól. 6ból 7be az egri cs-t!
3/12 anonim válasza:
Hát kicsi, Neked nem csak az olvasással,hanem a helyesírással is nagy problémáid vannak!!!
4/12 anonim válasza:
Az arany ember vagy a Kőszívű ember fiai, Szent Péter esernyője vagy A beszélő köntös... Nálunk ezek voltak, és lesznek...
5/12 anonim válasza:
Nekünk a Szent Péter esernyője:P
8/12 anonim válasza:
6. osztályban Egri Csillagok
7. osztályban Aranyember és Szent Péter esernyője
Nekem ezek voltak..
9/12 anonim válasza:
minek valaszoltok ot evvel kesobb? HAT MAR REG VEGZOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!