Gazdasági cikk elemzése?
Figyelt kérdés
Piaci és vállalkozási ismeretekből egy olyan beadandó feladatot kaptunk, hogy keressünk egy gazdasági cikket és elemezzük azt magunktól. Ilyet még soha nem csináltam és az előadáson sem beszéltünk róla, hogy hogyan kell, ezért kérnék segítséget.
Szerintem ezekből a cikkekből fogok választani, de még nem tudom melyiket:
Ha csak egy mondattal is, de aki tud, azt kérem, hogy segítsen.
2012. dec. 9. 14:17
1/4 anonim válasza:
Hehehe, van egy olyan érzésem hogy osztálytárak vagyunkXD És én is ilyen tanácstalanul állok a feladat előtt:D
2/4 anonim válasza:
Na, én megvagyok vele. Csináld úgy, hogy megérsz valakit a családból hogy segítsen neked kielemezni a cikket csak úgy tartalmilag, ő olvassa meg diktálja te meg írod és korrigálod:) Mi így kb 45 perc alatt összeraktuk:)
3/4 A kérdező kommentje:
Mondtam anyumnak, hogy segítsen majd de mikor mondtam neki, hogy miről van szó rájöttem, hogy ő hülyébb ehhez, mint én xd
2012. dec. 11. 18:41
4/4 anonim válasza:
Holnapig,elemeznem kell egy gazdasági újságcikket ,kérlek segítsetek ,azt sem tudom hogy kezdjek bele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!