Ti hogy folytatnátok ezt a történetet? Tippek?
Úgy adódott,hogy napokig egyedül voltam otthon.Egyik reggel felébredve döbbenten tapasztaltam,hogy a házi papucsom nincs ott az ágyamnál,sőt semmi sincs úgy,ahogyan este hagytam.Mintha minden elmozdult volna a helyéről.Vajon mi történhetett?
Nem várom el senkitől,hogy helyettem megírja a fogalmazást és nem is szeretném,csak tippeket,hogy mivel folytathatnám,mert nekem most valahogy semmi érdekes nem jut az eszembe.
Mondjuk egy kertkapcsolatos lakásban laksz, csak néhány lépcső vezet fel az erkélyetekre, nagyon meleg volt, nyitva hagytad az erkélyajtót éjszakára.
Bejött egy kóbor kutya a lakásba, ő vitte el, és rágcsálta meg a papucsodat, aztán a konyhában felugorva a székre, majd az asztalra megdézsmálta az általad este ott hagyott maradékot.
Valószínűleg jól érezhette magát, azért mozdultak el a szőnyegek is, mert játszott a rojtokkal.
A másik szobában pedig felugrott és lefeküdt a szüleid ágyára, ott a díszpárnák elmozdulása jelzi ezt.
Reggel, mikor felkelsz, és csodálkozva körülnézel, észreveszel egy fekete szempárt, amely rád sandít az asztal alól. stb, stb.
De, ha tudományos-fantasztikus történet is lehet, mondjuk legyen egy ufonauta, aki éjjel beszökik a lakásba, ahol alszol, savanyú uborkát és eper fagyit keres a hűtőben, állítólag ez a kedvencük, jöhetnek a kalandok vele....
Hihetőbb lenne ha nem a papucs tűnne el, hanem mondjuk pénz, ékszerek, telefon ilyesmi.
Kinek kell a papucs? A papucsnak meg a kutyusnak.
Gyerekes sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!