Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kijavítja valaki nekem? Kezdő...

Kijavítja valaki nekem? Kezdő angolos vagyok

Figyelt kérdés

Step up 3 has more street dance teams benchmarked with the power of the Word Jam dnce contest.

There are two primary opposing teams can also subscribe to the pirates and samurai.

Luke a member of the pirates is walking the streets looking for new talent have chance in the race

Thus there are Natalie who manages very well only that se was not always honest.

És még vélemény kéne a végére: Ez egy izgalmas vicces és érzelmes film. Ajánlom a tanárnőnek is.

2012. nov. 18. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ezt egészen egyszerűen nem értem. Valami fordítóprogrammal csináltad? A szavak angolul vannak, de nem találom az együttes értelmüket.
2012. nov. 18. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem hanem még netről szedtem le

és a tanár kijaívtotta de nem tudom elolvasni amit írt

2012. nov. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!