Nagyon fonos lenne! Segitenetek?
Sorolj fel erveket amelet,hogy erdemes iletve nem erdemes kisalatokat(peldaul tengeri malacot)tartani othon.
Ezzel kellene egy-egyyoldalas fogalamazast irjak.
Valaki lene ojan kedves,hogy irna egyet.
Elore is koszonom.
Nem kerek kritikakat!!!!!!!!!
Érvek az állattartás mellett, mintha anyukádat kellene meggyőzni:
Anya, szeretnék veled beszélgetni valamiről. Ráérsz most egy kicsit ?
Arra szeretnélek megkérni, hogy tarthassak egy-két tengerimalacot a szobámban.
Láttam az egyik osztálytársamnál, mikor múltkor náluk voltam, Olyan aranyosak voltak! Neki kettő van, két kislány.Egyáltalán nem büdösek, faforgácsból való alom van alattuk, egy átlátszó, azt hiszem plexi üvegből készült terráriumban laknak. Nagyon szelídek, ki is lehet tenni őket egy kicsit mozogni, sétálni az előszobába. Csak körben be kellett csukni az ajtókat, hogy ne bújjanak el valahová, ahol nem találjuk meg őket.
Anya, hidd el, nagyon édesek ! Lehet számukra tápot venni a boltban, de megeszik a füvet, imádják a brokkoli torzsáját is. Az osztálytársam mondta, hogy egy nagyobb cserépben télen szokott nekik búzát ültetni, néhány nap alatt kizöldül, ezt is imádják enni.
Hidd el anya, semmi gondod nem lenne velük. Én tisztába tenném őket minden nap, mikor hazajövök a suliból.
Nem zavarnának benneteket apával, mert az én szobámban lennének.
És olyan jól elvolnék velük, amikor itthon vagyok egyedül.
Beszélnék hozzájuk, simogatnám őket, mégsem érezném magam olyan magányosnak, amíg ti nem értek haza.
Van hosszú szőrű és rövid szőrű fajta tengerimalac is, de mindegy, mert ti sem, én sem vagyok allergiás az állati szőrre. Tehát nem okoznának semmi bajt, ha a lakásban volnának.
Ugye megbeszéled apával, hogy szülinapomra kaphassak két kis tengerimalacot ? Győzd meg apát is, kérlek anya. Jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!