Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg nemi betegségem lenne? Fonos!
Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok és még nem feküdtem le senkivel és még petting se volt. a farkamon (felülről nézve alul) van pár darab pattanás szerü. nem piros olyan 10 db van ha megnyomom hetente 1 pici cucc kijön belőle (arcom hátam is pattanásos, az sem vészesen)ez még a kisebbik baj viszont a makko alján kicsi fehér pontok vanna (nem pattanás) bár nem olyan sok. ez már igy van kb másfél 2 éve nem lett több se kevesebb se csunyább. naponta fürdök és mindig megmosom.2010. febr. 20. 20:50
1/9 anonim válasza:
Nincs semmiféle nemi betegséged! 15 éves vagy, és ilyen korban van akinek több a pattanása, és van akinek nincs, de ez idővel lefog tisztulni. A makkoddal sincs semmi baj, nyugodj meg.
2/9 anonim válasza:
azért a biztonság kedvéért végezz el pár terhességi tesztet
3/9 A kérdező kommentje:
:D oké de téged is megnyugtatlak terhes vagy, neked még teszt sem kell anélkül is megmondom hogy az vagy :D
2010. febr. 20. 21:38
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem valami pajzsmirigy rendellenesség jutott eszembe... persze lehet, hogy csak a serdülőkor miatt van, a hormonok nagyon kiszámíthatatlanok tudnak lenni x-)
5/9 anonim válasza:
Olvastam már erről, sokan paráznak, hogy betegség-e vagy sem, de nyugodj meg, nem az. Ez teljesen normális. És idősebb korodra el fog múlni, nem lesz annyira feltűnő.
6/9 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz!kapsz rá kenőcsöt így a későbbiekben nem lesz gondod ha párkapcsolatod lesz!
7/9 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehetne nemi betegséged, ha még nem feküdtél le senkivel?
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Nem értelek komolyan! Miért nem mész el orvoshoz bőrgyógyászhoz? lehet hogy van baj lehet hogy nincs de ő (orvos) biztos jobban tudná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!