Segítene valaki, kérvényt írni magyarból?
Lehet, hogy távol áll tőled a téma, ilyenről már hallottam, ill. korábban segítettem a munkahelyemen ilyesmiben.
Az intézmény neve, alá címe:
Tárgy: kérelem méltányossági nyugdíj emelésről
K é r v é n y
Tisztelt Nyugdíjfolyósító Igazgatóság !
Alulírott................./találj ki egy nevet/ azon kérelemmel fordulok Önökhöz, hogy havi járandóságomat méltányosságból felemelni szíveskedjenek !
Indokaim a következők:
10 éve vagyok özvegy, így egyedülállóként kell magamat eltartanom.
Havi nyugdíjam jelenleg 70.000.-- Ft.amelyből a megnövekedett rezsi költségeket és a gyógyszereim árát is ki kell fizetnem, ezért a megélhetésre, napi kiadásokra alig marad pénzem. És sajnos gyakran adódnak váratlan kiadások, váratlan betegségek is, amelyek felborítják havi költségvetésemet.
Kérem, hogy indokaim figyelembevételével a fent leírtakat méltányolni, kérésemet teljesíteni szíveskedjenek !
Köszönettel
ide a név, özvegy .......né
aláírás kézzel
Budapest, vagy helység, ahol laksz, 2012. november 05.
A program a formátumot nem úgy hozta, ahogyan kell, ezért ideírom neked. A Kérvény szót középre kell írna,az aláírás pedig a jobb oldalra kerül
Jó munkát, szia !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!