Kik a commedia dell'arte főbb figurái (pl. : orvos, okos szolga, naív szolga. )?
Kedves Kérdező!
Nagyon szívesen, bár fogalmam sincs, mire gondol.
Beírtam a gugliba, hogy "Commedia dell’arte" (ami egyébként sokkal gyorsabb, mint ide bepötyögni a kérdést), első helyen kidobta a Wikipédiát. Megnyitottam, rákattintottam a "tipikus figurák"-ra a tartalomban, és az így kapott linket a böngészőből másolás-beillesztés módszerrel beraktam a hozzászólásba.
Nem tudom, Önnél mi jelenik meg, de nálam a Wikipédia hivatkozása, amelyre rákattintva azonnal a megfelelő helyre jutok.
Ha végignézi az oldalakat, a hosszú linkek sehol sem látszanak teljesen, a rendszer úgymond leharapja a linkek végét, viszont mindenhol hivatkozássá vannak alakítva, szóval csak rájuk kell kattintani.
Ha az Ön gépén ez nem így van, arról én nem tehetek.
Épp ezért nem értem, milyen energiáról és spórolásról beszél. Semmit sem írtam ki, a böngészőbe kattintás, és a CTRL+C valamint a CTRL+V megnyomása igazán nem került sok fáradságomba.
üdv
tigi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!