Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért költözött 1485-ben...

Miért költözött 1485-ben felesége halála után a spanyolországi Palos nevű kikőtővárosba?

Figyelt kérdés

1 II. János portugál király elutasította ötletét, hogy nyugat felé indulva elérhető India

2 nem volt munkája

x a felesége elvesztése miatti fájdalmában

Ui.: Azért írtam ennyi kérdést eddig, mert már sok helyen kerestem a válaszokat (pl.: Wikipédián, Sulineten), de egyiket sem találtam meg. Majd még lehet, h lesznek töris kérdések.

2012. okt. 16. 20:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Elírtam: Egyiken sem találtam meg.
2012. okt. 16. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugye itt is Kolumbuszról van szó, aki azért indult Palosba, hogy felesége halála után sógornőjénél elhelyezze kisfiát.

Érdekes, mert valószínűleg nem pontos a kérdés feltevés, de a harmadik kérdés áll ehhez a legközelebb, tehát én arra szavazok.

Egyébként a Google-ban találtam, az élete címszónál, mert ezt nem tudtam.

Kérdezz nyugodtan, biztos sok a házid, ha tudunk válaszolunk, ha keresni kell, akkor is.

Jó tanulást !

2012. okt. 16. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!