Hogyan válaszolnátok a következő kérdésekre? (többi lent)
Mielőtt elolvasnátok a kérdéseket, próbáljatok egy picit elrugaszkodni a realitás talajához, és elképzelni azt, hogy ti egy nagyon jó és kedves főnökök vagytok a cég vezetőjeként.
A kérdések a következők:
1. Hogyan ösztönöznéd arra a dolgozóidat, hogy jobb terméket gyártsanak, anélkül, hogy neked bármiféle kiadásod lenne(fizetés emelés stb...)
2.Az egyik legjobb dolgozód már jó előre szabadságot vett ki. Viszont nem sokkal a szabadság ideje előtt kiderült, hogy azon a héten nagyon megfog nőni a megrendelés.
Hogyan vennéd re a dolgozót, hogy maradjon azon a héten dolgozni?
3. Hogyan bocsájtanál, el egy nagyon jó dolgozódat, mert leépítés van?
4.Hogyan bocsájtanál el egy jó dolgozóz, de elkövetett egy nagy hibát?
5.Hogyan bocsájtanál el egy dolgozó, aki sorozatos hibát követ el?
Nyilván a legegyszerűbb azt lenne mondani, a legtöbbre hogy "KI VAGY RÚGVA!" "ITT MARADSZ DOLGOZNI A JÖVŐHÉTEN, KÜLÖNBEN NEM KELL TÖBBET JÖNNÖD!" stb, de én nem ilyen válaszokat várok, hanem egy olyan főnökét aki még a legtahóbb dolgozóval is normálisan tud beszélni. Ezért írtam az elején, hogy elrugaszkodni a realitás talajától mert ilyen nem nagyon létezik.
1. ,,Dolgozzatok joool, mert ha nem paros labbal kirugok mindenkit! !,, U.I.: fizetesemelesre ne is szamitsatok!
2.Na figyelj...en most tudom, hogy fontos dolgod van..de na meg kell ertened, hogy most sok a megrendeles, nincs mit tenni, itt kell maradj..ha most elmesz, becsodol a vallalat!
3.Na figyelh szivi, tudom, hogy most nem fog jolesni amit mondok, de szemvesulnod kell azzal a tennyel, hogy KII VAGYYY RUGVAA
4.Ki vagy rugva!
5. A tokom ki van a tokoddel, huzza' innen!
Ja bocsi, most olvastam a vegen, hogy nem ilyen valaszokat akarsz! Bocsiii :D
(az elejere kellett volna irnod, KI VAGY RUGVA) :)) :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!