Válaszolnátok erre a kérdésekre? (Pál Utcai Fiúk)
1.Milyen véleménye van Bokának GERÉBRŐL A FŰVÉSZKERTI kaland után?Miért?
2.Milyen fontos gondolatokat tartalmazott a Kiáltvány?
3.Milyen helyen szoktak találkozni a vörös ingesek?Mutasd be néhány mondattal!
4.Nemecsek fontos kalandban vesz részt.Mi volt ennek a lényege?Milyen-látszólag nem túl komoly megpróbáltatásokon megy keresztül ekkor?Milyen kihatással lesz az életére?
5.Fontos helyszín a törénetben a grundot.Fogalmazzátok meg saját szavaiddal,miért volt fontos mi mindent jelentett a fiúk számára ez a terület!
6.A történetben árulónak is neveznek valakiket a gyerekek.Kik ezek,miért mondják róluk,hogy árulók,kik és hogyan büntetik meg őket társaik?
7.milyen céllal alakult a gittegylet?Mi volt az értelem?Mi lesz a sorsa?
8.Kik és miért indítanak csatát?
9.Nemecsek nem volt ott a csata kezdetén.Miért?Miért függ mégis tőle a csata sorsa?
10.5.rész-Nemecsek hőstettet visz véghez.Mi volt ez?Vajon miért vállalta ezt a kisfiú?
11.Nevezzétek meg a vörös ingesek fegyvereit,és azokat az eszközöket,módokat,ahogyan a Pál utcaiak készültek a harcra!
...erre a kérdésekre...
A többit le se írom. Talán nem véletlen, hogy olvasni kell.
Azt mondod, hogy az első három fejezetet elolvastad, és nem volt egyik kérdésre se válasz benne?
Arra se voltál képes, hogy legalább délután megnézd filmen?
És ezen múlik a jegyed? És már holnapra kell?
De ugye nem tegnap adták fel?
Szerintem gyorsan lapozd át a könyvet, vagy töltsd le a filmet, mert jön valami vicces kedvű Humorherold, és olyan válaszokat bediktál neked... a tanárod leesik a székről a röhögéstől, és bevés egy oltári karót.
Figyelj Öcsi!
Nem baj,ha még most is sz@rsz az egészre.Én is jártam a Te cipődben.Bár a Pál utcai fiúk nekem egy alap mű én ezt évente kétszer elolvasom már tíz éve kb.Ajánlom Neked,mert nagyon jó személyiségfejlesztő.
Szóval,ha most nekileselkedsz,holnapra el tudod olvasni.Mivel tudod a kérdéseket,ezért nem lesz nehéz felfigyelni rá.Egyáltalán nem lehetetlen.Én egy trehány,lusta diák voltam,de nem akartam megbukni sose,ezért az utolsó pillanatokban kaptam a fejemhez én is.Pl.:A Tanár úr kérem-et 45 perc alatt olvastam ki közvetlen irodalom óra előtt kémia órán.Lefeleltem belőle.A Kőszívű ember fiait pedig így este kezdtem el olvasni.És nem vagyok egy zsenigyerek.Szóval semmi sincs veszve.Álljál neki,azt olvass.Ennyi.Sok sikert!
drága életem.
nem veszed észre hogy 2 évvel ezelőtt kérdeztem fel?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!