Vki aki tudja hogy kell animácios filmet csinálni?
Figyelt kérdés
Nekem médiából kellene egy 3-5 perces animációt készítenem december végére. Nem tudom milyen program kell hozzá.Ebbe tudnátok segíteni? Azaz letöltöttem egy programot aminek a neve AnimeStudio de azzal nagyon nehéz animációs filmet készíteni és ráadásul angol is. Szóva nekem olyan program kellene amivel viszonylag egyszerú animációt forgatni és persze a használata is könnyű legyen. Remélem tudtok bene segíteni.2012. szept. 29. 17:20
2/3 anonim válasza:
3D Studio, Maya, ez a kettő az alap PC-n, de mint írták is, ez nem egyszerű dolog. Nagyon sokat kell tudni és sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy értékelhető eredménye legyen. Van még persze egyéb program, mint pl az ingyenes Blender. Most jött ki az új animációs demófilm, nézd meg, meg azt is, hogy mennyi munka volt :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszike. Most jelenleg a ToonBoom Studioval probálkozom
2012. szept. 30. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!