Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Légy jó mindhalálig kérdések!?...

Légy jó mindhalálig kérdések!? HELP!

Figyelt kérdés

1.Misi egyik osztálytársát mutasd be.

2.Egyik tanár bemutatása.

3.Mit tudsz a Török,Doroghy és Orczy családról?

4.Mit tudsz Pósalaky úrról?

5.Miért állítják Misit tanári törvényszék elé?

6.Milyen ember volt Török János?Indokold!

7.Hogyan változik meg Misi?

8.Mi szeretne lenni Misi?

9.Mit tudunk Misi családjáról?

Ennyi.

Légyszi segítsetek! :) Utálok olvasni:/

2012. szept. 8. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Megpróbáltad egyáltalán elolvasni?
2012. szept. 8. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Elég szégyen,ha utálsz olvasni! Nem fogja senki elolvasni helyetted,és megcsinálni a leckédet! Gépezés helyett olvasd el a regényt inkább!
2012. szept. 8. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a filmet én is azt fogom tenni :D
2012. szept. 8. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan azt hiszed, hogy erre ez a megoldás? Ahelyett, hogy ide feljössz, és várod, hogy majd valaki lesz olyan kedves, hogy neked megírja, állnál neki olvasni. És ne azzal gyere, hogy 1 nap alatt nem tudod elolvasni, mert már nyár elején neki kellett volna állnod! Ha ilyen lusta vagy, bukjál meg szépen. Ne hidd, hogy a semmi tudásoddal majd kitűnővel átmész, mert más megoldja helyetted. Inkább legyen egy becsületes kettesed, mint egy csalás ötösöd. De minek is magyarázom, úgyse érted meg.
2012. szept. 8. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Tudod mit, itt van előttem a tavalyi nyolcadikos irodalom füzetem, de tudod mit, cseszdmeg, én 2 napig szenvedtem, hogy megírjam az összes választ, nem fogom megadni valami retardáltnak, aki még arra sem volt hajlandó, hogy kinyissa a könyvet.
2012. szept. 8. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szívesen segítenék, de utálok gépelni... :/
2012. szept. 8. 23:56
 7/7 anonim válasza:
6. válaszoló... Profi válasz , gratulálok :DD
2013. okt. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!